Általános Szerződési Feltételek Megrendelés, jótállás, garancia Adatkezelési tájékoztató Orvosi engedélyek

             A fájdalomcsillapító család legújabb, legkorszerűbb, továbbfejlesztett változata a PaingonePlus -fájdalom stop plusz

Gyorsabb, egyszerűbb felhasználás félperces kezeléssel!

Orvosilag bizonyított, hogy a  hatékonyabban enyhíti az

  • akut és krónikus fájdalmakat
  • reumatikus- izom és ízületi fájdalmakat
  • sportsérüléseket
  • műtét utáni fájdalmakat
  • artritis
  • övsömör
  • isiász
  • hát-derékfájdalmakat
  • végtagfájdalmak esetében jelentkező fájdalomérzetet.
.

Automatikus működés

A FájdalomStop Plus-szal az elektromos impulzusokat automatikusan küldi a kezelni kívánt területre, mindössze egy kattintással. Ezzel szemben az eredeti Paingone használata 30-40 gombnyomást igényel.

Még gyorsabb

A kezelés csak 30 másodpercig tart.

Könnyebb használni

Mivel nem kell sokat kattintgatni, kevésbé terheli, fárasztja el a kezet! Különösen alkalmas azoknak az embereknek, akiknek nehézségei vannak az eredeti modell működtetésével, például kezet érintő fájdalom miatt. Gyorsabb, könnyebb a nehezen elérhető testrészek kezelése is.

Kiváló teljesítmény

Egy jó minőségű AAA jelű elem több mint 800 kezelést tesz lehetővé.

Könnyebb megtartani

Az eredeti Paingone modellnél kissé vastagabb, így ez a modell a legtöbb felhasználó számára könnyebben kezelhető, így megkönnyíti a nehezen elérhető helyek elérését.

Mindig kéznél

Bár nagyobb, mint az eredeti Paingone, aFájdalomStop Plus még mindig olyan kényelmes méretű, amely lehetővé teszi, hogy a táskájába csúsztassa, és bárhová magával viheti.

Nincs szükség további kiegészítőkre

Nem kell a kezeléshez sem gél, sem vezetékek, sem tappancsok. Használata egyszerű, praktikus és megfizethető.
         
 

Miért szeretik vásárlóink a FájdalomStop Plust-t?

"Már évek óta használom a Paingone-t, és éppen egy újat kellett vennem, így találtam a PaingonePlus-ra. Nagyon hatásos a deréktáji fájdalmaim kezelésére, megőriztem a mozgékonyságomat. Most tartok egyet otthon, egy másikat a zsebemben, hogy bármikor használhassam." - Mr. Shaw

"Ez pont az a termék, amire régóta várok! Korábban néhányszor használtam a régebbi Paingone-t, és nem tudtam meglenni nélküle. De a kezem ízületi gyulladása miatt néha nehéz volt azt a régebbit 30-40-szer megnyomni. A  PaingonePlus-t , az új modellt, csak egyszer kell megnyomni, és mégis ugyanazt a megkönnyebbülést okozza." - Mrs. Collins

Olvassa el a Vélemények menü pontban a magyar véleményeket is!

Hogyan használhatom a FájdaloStop * Plus-t?

Egyszerűen helyezze arra a területre, ahova használni akarja. Ezután nyomja meg egyszer az aktiváló gombot! A készülék automatikusan ellenőrzött terápiás impulzusokat állít elő. 30 másodperc után egyszerűen kattintson a gombra a kezelés befejezéséhez. Az eszköz összesen 40 impulzust adott ki, ami elegendő ahhoz, hogy a test természetes fájdalomérzékelő mechanizmusait cselekvésre ösztönözze. A fájdalommentes idő akár órákig tarthat, de akár naponta többször is használhatja. Nem lehet túlzottan alkalmazni. A készülék belesimul a kézbe, könnyen megfogható és tartható - ideális azok számára, akiknek fájnak a kezei, ujjai. Azok, akik megpróbálták az eredeti paingont , de nehéz volt alkalmazni, mint például az ízületi gyulladásban szenvedő emberek, most könnyedén használhatják ezt a készüléket,mivel itt kezelés egyetlen kattintással letudható. A paingone plus használatával  nincs több fáradt hüvelykujj!

Melyek az ellenjavallatok?

Pacemakert vagy belső defibrillátort viselő emberek

Epilepsziás betegek

Terhes nők

Gyerekek

A FájdalomStopPlus doboz tartalma

 

1 x készülék

1 db AAA elem

Használati utasítás

Hogyan épül fel a FájdalomStop* Plus?

 Egy AAA akkumulátorral működik. Egyetlen akkumulátor biztosítja az átlagosnál több mint 800 kezelést, így praktikus és gazdaságos. Nincsenek szükséges vezetékek, párnák, zselék vagy tartozékok. Ez az ideális, vezeték nélküli TENS-stílusú terápiás eszköz bárkinek, aki gyors és kényelmes megkönnyebbülést szeretne. Mindössze 1 gomb és 1 kattintás esetén a paingone plus terápia minden bizonyított előnyét egy pillanat alatt megkaphatja.

Hogyan helyezze be az akkumulátort a termékbe?

Csavarja le a narancsszínű kupakot a termék tetején.

Helyezze be a mellékelt akkumulátort a fenti képen látható módon.

Csavarja be a narancsszínű kupakot. A készülék használatra kész!

Ára: 20.000,-Ft 

Amennyiben Ön, személyesen szeretne ilyen készüléket vásárolni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mail-ben vagy telefonon:

Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 1.800,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt.

Elnézést kérünk, jelenleg a bankkártyás fizetés szolgáltató váltás miatt nem elérhető!

Szállítás futárszolgálattal, oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel

    a futárdíj: 1.600,-Ft
 A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 1.600,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. 

Átvétel PostaPonton  oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel,   vagy..

előre utalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

Ezeknél a lehetőségeknél a szállítási díj: 1.200, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett előre utalás esetében, 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Amennyiben nem érkezik pár percen belül visszaigazolás a megrendelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Amennyiben nem tudja itt  megrendelni a készüléket,  kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy telefonos, vagy e-mail-ban!